Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Reteta invatata de la sasii din Cetatea Sighisoarei...Reteta mea cu numarul 100!
Spalam legumele si le taiem (castravetii si ceapa rondele, gogosarii, ardeii si capia fasii). Pregatim saramura: fierbem apa cu toate ingredientele. In momentul in care da in clocot, o vom turna peste toate legumele taiate si amestecate, puse intr-un vas mai mare. Lasam legumele in aceasta zeama 10-15 minute, dupa care le vom strecura si aseza in borcanele pregatite cu marar, cimbru, hrean curatat si spalat, ardei iute. Nu tasati prea tare legumele pentru a permite ulterior scurgerea lichidului printre ele.
Daca zeama in care am tinut legumele este prea tulbure vom pregati o noua fiertura cu aceleasi ingrediente, pe care o vom turna peste legume. In final inchidem ermetic borcanele si le vom tine in cuptorul incins, dar cu focul oprit, pana a doua zi.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult